Miro Bank

Ai o ferma sau o gospodarie la tara care iti aduce venituri, dar in agricultura perioada veniturilor nu coincide cu perioada cheltuielilor mari. Sunt oportunitati pe care vrei sa le valorifici intr-o anumita perioada a anului dar pentru care ai nevoie de o suma de bani. Uneori aceasta poate sa fie o suma mica poate 10 milioane de lei. Sau poate o suma pana in 7500 Euro. Pritenii sau rudele nu te pot ajuta. Nu ai o contabilitate clasica din care sa-ti reiasa profitul si alte banci considera activitatea ta prea riscanta. Sau birocratia te impiedica: pana sa intri in posesia banilor dureaza mult mai mult decat poti astepta. Creditul pentru Fermieri de la Miro Bank este cea mai portivita solutie pentru tine.

Afacerea ta agricola se extinde pe zi ce trece! Numarul animalelor si terenurilor detinute sunt in crestere si ai nevoie de o suma cuprinsa intre 7.500 si 50.000 EURO/USD. Acum ai nevoie de o banca pe masura afacerii tale, care intelege specificul activitatilor din agricultura. Deci…Creditul Rural de Dezvoltare este solutia perfecta pentru tine!

Te regasesti in descrierile de mai sus? Vrei sa cooperezi cu unul din ofiterii nostri de credit? Poti rambursa imprumutul punctual, fara intarzieri? Atunci probabilitatea ca imprumutul sa iti fie aprobat in cateva zile este FOARTE MARE! Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi cea mai apropiata sucursala pentru a afla toate detaliile.

In prezent creditele pentru agricultura sunt disponibile numai in judetele Dolj si Timis prin intermediul sucursalelor Miro Bank din Craiova, Timisoara si in Bucuresti prin intermediul Agentiei Pantelimon.