Miro Bank

La numai doi ani de la intrarea pe piaţa românească, MIRO BANK înregistrează profit la încheierea primului trimestru al anului 2004. Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, se raportează o valoare totală a activelor de 1.354 miliarde lei, în creştere cu 115%. MIRO BANK continuă să obţină rezultate bune şi în domeniul creditării, valoarea netă a creditelor acordate ridicându-se la 1.121 miliarde lei, înregistrându-se o creştere de 193% faţă de primul trimestru al anului 2003.

Conform rezultatelor preliminare, numărul clienţilor MIRO BANK a crescut cu 157%, până la 9.247. Situaţia depozitelor bancare arată un volum de 332 miliarde lei, cu 246% mai mult decât în anul precedent, în privinţa depozitelor la termen înregistrându-se o creştere substanţială de 414 procente.

“După ce am implementat cu succes noi produse şi tehnologii ne aflăm în faţa unei creşteri spectaculoase a creditelor dedicate microîntreprinderilor şi IMM-urilor. Clienţii noştri apreciază capacitatea de a acorda suport financiar şi de a procesa cererile într-un timp foarte scurt. De asemenea, abilitatea de a ajusta produsele de creditare după necesităţile fiecărui caz în parte este considerată un punct forte de către clienţi.

Mai mult, din ce în ce mai multe persoane apreciază condiţiile atractive oferite de noi la depozite şi depun sume considerabile la MIRO BANK. Este vizibil cum notorietatea băncii a crescut şi piaţa recunoaşte puterea şi integritatea acţionarilor noştri.” A declarat dl. Axel Hummel, Director General al MIRO BANK în Romania.