Miro Bank

Noutati
Incepand cu luna ianuarie 2004, Miro Bank ofera prin intermediul tuturor sucursalelor sale si credite in LEI pana la echivalentul a 2500 EUR avand un termen de rambursare de pana la 18 luni. Acest tip de credit este accesibil liberilor profesionisti, persoanelor fizice autorizate, asociatiilor familiale, societatilor comerciale cu cel putin 3 luni de activitate in comert, productie sau servicii. Garantiile necesare acestui tip de credit sunt foarte flexibile (mobiliare, imobiliare, giranti, etc) si in plus decizia de acordare a creditului este foarte rapida. Prin introducerea acestui produs, Miro Bank, largeste gama de credite oferite microintreprinzatorilor si intreprinderilor mici si mijlocii folosind aceeasi tehnologie de creditare, special conceputa pentru nevoile acestora. Anul acesta Miro Bank a introdus si 2 noi produse bancare venind in intampinarea nevoilor clientilor sai:

  • facilitatile de descoperit de cont Facilitatile de descoperit de cont au o valoarea de pana la 25.000 EUR, echivalentul in ROL si o maturitate de pana la 6 luni. Suma care se poate acorda unui client in cazul facilitatii de descoperit de cont este determinata functie de perioada in care clientul a avut un cont curent activ la Miro Bank si rulajul creditor mediu lunar din contul curent pe parcursul a 3 luni anterioare.
  • liniile de credit Acestea sunt destinate afacerilor private micro, mici si mijlocii care sunt implicate in productia sau comercializarea de bunuri si servicii si au un trecut de creditare de cel putin un an cu Miro Bank. Liniile de credit sunt utilizate pentru a sustine nevoile de capital de lucru ale clientului putand avea o valoare de pana la 50.000 EUR, echivalentul in ROL si o maturitate de pana la 12 luni.
Miro Bank 22-01-2004