Miro Bank

  • Credit imobiliar: pana la 50.000 USD/EUR cu termen de rambursare de pana la 10 ani.

    Destinatiile acestor tipuri de credite acopera o gama diversa de posibile solicitari. In acest sens, creditul imobiliar poate fi folosit pentru: cumpararea de terenuri, apartamente, case; constructia sau extinderea oricarui tip de locuinta sau teren, refinantarea imrpumuturilor de la institutii financiare acordate cu aceeasi destinatie. De asemenea, creditul pentru amenajare poate fi acordat pentru: lucrari de amenajare a apartamentelor, caselor si altor cladiri de locuit, consolidarea acestora, imbunatatiri aduse terenurilor, dotarea unui imobil cu apa, curent electric, sistem de incalzire si alte utilitati, alte mici investitii efectuate intr-un imobil, refinantarea imprumuturilor de la institutii financiare acordate cu aceeasi destinatie.

    Pentru aceste credite, potentialii clienti trebuie sa indeplineasca o singura conditie si anume: persoanele fizice sa aiba 6 luni experienta la acelasi angajator sau 3 ani experienta in acelasi domeniu de activitate iar in cazul antreprenorilor, sa aiba 6 luni de continuitate in activitatea economica. Asa cum si-a obisnuit clientii, MIRO BANK ofera avantaje unice pe piata de finantare iar acum si pe piata creditelor imobiliare. Printre aceste avantaje se numara urmatoarele:

  • Un personal tanar, dinamic si competent In plus, pachetul de asigurari oferit de MIRO BANK reprezinta cea mai avantajoasa oferta de pe piata. Aceasta se datoreaza unui parteneriat recent incheiat cu compania de asigurari Astra, companie cu o vasta experienta in domeniul asigurarilor. Astfel, asigurarea garantiilor este realizata gratis pentru client datorita acestui parteneriat, iar prima pentru asigurarea de viata este cea mai mica de pe piata de numai 0.3% din suma imprumutata.

    Alaturi de MIRO BANK se poate crea cel mai usor o relatie de durata bazata pe incredere reciproca, cooperare si angajament cu o institutie solida. Creditele imobiliare se acorda prin intemediul celor 8 sucursale si agentii MIRO BANK din: Bucuresti (1 sucursala in Vasile Lascar si 2 agentii in Pantelimon si Militari), Brasov, Cluj, Craiova, Constanta si Timisoara. Potentialii clienti sunt asteptati la oricare dintre sucursale pentru a afla mai multe detalii.