Miro Bank

MIRO BANK, prima banca de microfinantare din Romania, implineste astazi 1 an de cand este partenerul microintreprinderilor, intreprinderilor mici si mijlocii, asociatiilor profesionale, liberilor profesionisti. Banca a inceput sa functioneze la 1 iulie 2002 prin preluarea activitatii societatii de creditare Microenteprise Credit S.A. Actionarii bancii sunt institutii internationale de prestigiu: BERD, IFC – divizia de Investitii a Bancii Mondiale, Commerzbank, DEG, IMI si de curand, FMO. Actionarii bancii au o politica globala comuna, sprijinind si intarind sectorul firmelor mici si mijlocii si prin urmare economia tarilor in curs de dezvoltare sau in tranzitie.

MIRO BANK a avut o dezvoltare dinamica, in anul 2002 deschizand cinci sucursale: Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Constanta si o agentie in Bucuresti Militari. Anul acesta banca a mai deschis o sucursala in Craiova si foarte recent o agentie in Bucuresti Pantelimon, avand in total 8 puncte de luncru.

Banca ofera credite pentru diferite tipuri de afaceri, cu sume cuprinse intre 300 si 200.000 USD/EUR, iar pana in prezent are un portofoliu de 13,5 milioane $ si 3400 de credite in derulare. Prin reteaua sa de sucursale, banca acorda in medie 250 de credite pe luna intreprinzatorilor care doresc sa-si dezvolte afacerea

Bazandu-se pe strategiile implementarii obiectivelor actionarilor sai, care s-au dovedit a avea un mare succes in bancile de microfinantare create in tarile din regiune. MIRO BANK stabileste noi standarde de creditare a intreprinzatorilor in sectorul bancar din Romania. MIRO BANK aplica o tehnologie de creditare eficienta care asigura luarea in considerare a caracteristicilor specifice ale celor mai mici intreprinzatori, si prin urmare ofera servicii intreprinzatorilor care anterior nu au avut acces la finantare din partea altor banci.

De asemenea, banca ofera clientilor sai si o gama larga de servicii bancare (conturi curente, conturi de economii, depozite la termen, transferuri bancare nationale si internationale). Serviciile bancare oferite de MIRO BANK se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice.

Dupa un an in care calitatea serviciilor si produselor MIRO BANK a fost atestata de numarul mereu crescator de cereri, banca se pregateste sa extinda gama serviciilor si produselor bancare oferite clientilor.

MIRO BANK te asteapta in oricare din sucursalele sale pentru a te ajuta sa-ti dezvolti propria afacere.

MIRO BANK – Partenerul dezvoltarii tale!